Tafel SCAMPI, een thema meubel geïnspireerd door het leven van een zeiler.

  Met een thema meubel, een uniek gepersonaliseerd meubelstuk, voegen we een andere dimensie toe aan interieurontwerp. Ga niet langer op zoek naar dat ene ontbrekende stuk dat in feite gewoon niet verkrijgbaar is. Tijdens een gesprek brengen we samen uw levensstijl in kaart en evolueren we tot dat ene sublieme ontwerp, dat niet alleen uniek is maar ook nog eens perfect integreert met de bestaande leefomgeving.
  Voor een bekende wereldzeiler ontwierpen we een eenvoudige maar gesofisticeerde tafel. Een mooi meubel, herkenbaar gebaseerd op het thema zeilen.
  Het resultaat was een tafel in plaatmateriaal trespa 12 mm, vastgehouden door een inox kabel. In het plaatmateriaal werden groefjes uitgefreesd om plaat en kabel op zijn plaats te houden. Bij de constructie werd geen gebruik gemaakt van lijm, vijzen of nagels. Het is enkel de kabel die het geheel bij elkaar houdt.
  Hoe meer het meubel naar de eigenaar verwijst en sporen van zijn gedrag vertoont, des te meer waarde het zal hebben voor de eigenaar.
  Dit meubel is zeer herkenbaar en toch verrassend eenvoudig. Dit gevoel van eenvoud en puurheid mag echter niet verward worden met een eenvoudig meubel. Het werd een meubelstuk dat gekenmerkt wordt door het originele ontwerp en de zorgvuldig bewerkte details.
  Voor ons is een thema meubel de perfecte weergave van de levensstijl van de opdrachtgever. Bij de oplevering is de voldoening wederzijds als de ogen van de klant beginnen te glinsteren en we horen zeggen:
  “Dat is precies wat ik ben. Dat is precies wat ik wilde. Hoe wist je dat?””