Een interieur ontwerper beschikt over de nodige expertise en ervaring in het ontwerpen van residentiële en commerciële interieur oplossingen. Of het nu gaat om villa’s, huizen, lofts, appartementen of winkels, horeca, winkels of kantoren, wij creëren steeds een unieke omgeving die exclusief, functioneel en esthetisch aantrekkelijk is.

Wanneer u ons inhuurt om uw ruimte te (her)ontwerpen, huurt u een designer in met een ruime en veelzijdige ervaring. Uw interieur, winkel of kantoor zal er niet alleen fantastisch uitzien, door onze ervaring en expertise bespaart u ook aanzienlijk op tijd en budget.

De diensten van Studio Franck omvatten alle aspecten van uw interieur projecten. Studio Franck ontwerpt zeer functioneel, ergonomisch en opvallend interieurdesign voor huizen, horeca en kantoren. Het Studio Franck team zet hoog in op uniciteit en distantieert zich dan ook volledig van alle vragen in verband met het kopiëren of nabouwen van reeds bestaande concepten. Dit garandeert aan elke klant een exclusieve oplossing dewelke perfect voldoet aan uw persoonlijke wensen.

Wij ontwerpen unieke en functionele interieurs voor de residentiële sector: woonkamers, kinderkamers, keuken, badkamer, terras, … En de commerciële sector: ontvangstruimtes, vergaderzalen, kantoren, sportzalen, horeca en hotel, winkels, bibliotheek, museum, commerciële standen op beurzen, …

Studio Franck kan uw interieur project van A tot Z opleveren, maar enkel interieur advies, ontwerpplan, of budgetraming behoren ook tot de mogelijkheden.