Exclusief interieur

Exclusieve interieur oplossingen

Voor Studio Franck is elke klant, elk project, uniek.Wij transformeren de visie van onze klanten in realiteit, innovatief en doordacht. Studio Franck zal nooit designconcepten kopieren of nabouwen en gaat ook niet in op vragen daaromtrend.

Design is persoonlijk en uniek

Onze exclusieve interieurontwerpen worden geïnitieerd door nauw samen te werken met onze klanten. Door te luisteren kunnen we de persoonlijke smaak en voorkeuren van de klant grondig begrijpen en vervolgens omzetten in designbewuste residentiële of commerciële interieur ontwerpen die niet alleen esthetisch mooi zijn, maar bovendien ook een zeer functioneel karakter hebben.

Mogelijkheden tot samenwerken:

  • Projectopvolging van A tot Z : we luisteren, ontwerpen, creëren en voeren uit tot volledige oplevering. Eventueel zelfs met bestellen en leveren van onderdelen, meubels en/of toestellen. Eén aanspreekpunt, éen verantwoordelijke.

  • Deelwerk : wij luisteren, ontwerpen en volgen de werken op dewelke uitgevoerd worden door externe partij(en). Eén aanspreekpunt!

  • Deelwerk: wij luisteren en ontwerpen. U kan verder met ons technisch plan (inclusief grondplan en aanzichten) voor een aannemer van uw keuze.

Exclusief interieur ontwerp