• Tijdloos design van Studio Franck voor horeca

Horeca interieur: advies, design en ontwerp.

Als dochter van gekend horeca aannemersbedrijf heb ik het DNA van het vormgeven van horeca interieur in het bloed meegekregen.

De gebroeders Franck realiseerden tal van horeca projecten over het gehele land en werden vanwege hun succesvolle realisaties in hotels, restaurants en cafés aanbevolen door gerenommeerde, horeca gespecialiseerde interieur architecten en stylisten.

Een referentie in Horeca interieur

Van jongsaf werd Peggy Franck betrokken in het volgen van de nieuwste ontwikkelingen, en het kiezen en bestellen van de juiste materialen. Van hotel inrichting in Wallonië, tot restaurant verbouwingen in het hartje van Antwerpen en toog en barkasten voor cafés in de Kempen,  Door de jarenlange, intense samenwerking met de interieur architecten en vormgevers, evolueerden wij stilaan naar een homogeen adviesteam en werden de Horeca Franck realisaties een begrip. Uiteindelijk werd dit advies bepalend en door een professionele opleiding interieur vormgever verder uitgediept, om zo als professioneel vormgeefster te kunnen adviseren en eigen, unieke designs voor te stellen.

Van scratch tot realisatie.

Studio Franck groeide uit tot een gerenommeerd advies en ontwerp bureau voor de horeca sector. Recent werd nog restaurant Il Divino di Milano te Gooreind-Wuustwezel in de provincie Antwerpen opgeleverd. Dit was een greenfield horeca project, van scratch tot ontwerp.

De initiële opdracht was het ontwerp van een unieke toog, als centrale blikvanger in het restaurant. Maar de eigenaars waren zo verheugd met het resultaat dat het design en de stijlaanpak werd doorgetrokken naar het volledige interieur.

Van interieur brainstorm tot unieke uitstraling.

Onze ervaring in de horeca is zeer breed. Ontwerp van hotelkamers en ontvangstruimtes. Cafétogen, barkasten en wijnkasten, zowel voor café, brasserie als restaurant. En steeds volledig in de stijl van uw concept.

Bent u op zoek naar die praktische vormgeving van uw interieur in uw horeca project? Naar die unieke uitstraling die een positieve impact op uw omzet garandeert ? Naar een interieur brainstorm, interieur advies? Contacteer ons, U zal aangenaam verrast zijn!

  • Studio Franck, unieke horeca interieur styling