• Uniek keukendesign van Studio Franck
  • Tijdloos design van Studio Franck voor horeca

Een unieke, visuele identiteit

Studio Franck is een multi-disciplinaire interieur design studio gevestigd in Wuustwezel. De studio werd opgericht in 2017 door Peggy Franck. Peggy studeerde af bij Thomas More(Mechelen) als interieur designer. Ze staat bekend voor haar aandacht voor detail en een holistische benadering van het ontwerp van binnenuit, daarbij gedreven door haar passie voor natuurlijke en eerlijke materialen.

Het creëren van een verhaal vormt het conceptuele uitgangspunt voor elk Studio Franck project en is in essentie een verhaal geïnspireerd door de klant.

Ruimte en budget zijn hierbij van ondergeschikt belang, het samenspel van onze ervaring, visie en gezamelijke inspiratie resulteert steeds in unieke, verrassende concepten en dit voor zowel kleine als grote opdrachten. Studio Franck is dan ook van mening dat het leggen van een verbinding tussen mensen en hun omgeving het onderliggende principe is van elk succesvol interieurontwerpproject.

Groot of klein, Peggy Franck beschouwt elke ruimte of object als een kans om iets buitengewoons te creëren. Je kan hierbij altijd rekenen op hetzelfde niveau van toewijding en een niet-aflatende aandacht voor tijdloos design

Functionele en esthetisch aangename ruimtes.

Studio Franck werkt zowel voor particulieren als commerciële klanten.
In nieuwbouw, renovatie of bestaande woning. In kantoren, ontvangstruimten, hotels of horeca.
U kan ons inhuren voor ideeën en advies, maar ook voor de volledige realisatie van A tot Z.

Studio Franck - schetsen