Studio Franck

Peggy Franck
Peggy FranckInterieurontwerper
Interieurdesign is al jarenlang een ontembare passie van Peggy Franck. Groot of klein, Peggy beschouwt elke ruimte of object als een kans om iets buitengewoons te creëren. Je kan hierbij altijd rekenen op hetzelfde niveau van toewijding en een niet-aflatende aandacht voor tijdloos design.

Over mezelf

Een uniek interieurontwerp is onze missie.  In onze ontembare zoektocht naar creatieve oplossingen behouden we steeds de aandacht voor detail en verbinden wij ons aan de hoogste kwaliteitsnormen.

In alle fasen van het ontwerpproces staat ons solide projectmanagement garant voor een perfecte overeenstemming met de verwachtingen, budget en tijdsbestek van de klant.

Ruimte en budget zijn van ondergeschikt belang, het samenspel van onze ervaring, visie en gezamenlijke inspiratie resulteert steeds in unieke, verrassende concepten en dit voor zowel kleine als grote opdrachten

Peggy Franck gelooft niet in online advies, persoonlijke contact staat nog steeds centraal.

Van concept tot afwerking, elk project dat we behandelen, wordt met dezelfde zorg, aandacht voor detail en flair aangepakt.

We nemen de tijd om te visualiseren wat u precies probeert te bereiken met uw interieurontwerp project en adviseren u de beste, en meest praktische manier om uw droom te realiseren, of het nu voor thuis, op kantoor of in uw zaak is.

Tijdens het ontwikkeltraject helpen we, met behulp van onze ervaring en kennis,  uw oorspronkelijke concept verder te optimaliseren. Wij zijn immers, net als u, experts in wat we doen.

Bij Studio Franck begrijpen we dat het de kleine details zijn die het verschil kunnen maken. Van het plaatsen van een meubelstuk tot een eigenzinnige decoratie waarvan je nooit dacht dat het zou werken.

Vanaf het eerste gesprek tot de dag van oplevering, ervaart u de ongeëvenaarde Studio Franck project opvolging en designservice.