Interieuradvies op maat
– uniek en persoonlijk

Harmonie in uw interieur

  • U bent uitgekeken op uw interieur en wil graag iets anders?
  • U weet niet goed waar te beginnen en hoe alles op elkaar af te stemmen?
  • Uw interieur is een beetje van dit en een beetje van dat en u mist harmonie?
  • U verhuist binnenkort en wil graag interieuradvies voor uw nieuwbouw of nieuwe appartement?

Interieuradvies voor elke ruimte

Of u nu graag interieuradvies wil voor uw living, uw slaapkamer of uw complete woning, bij Studio Franck kunt u rekenen op persoonlijk advies op maat van uw project. Voor elke ruimte kunt u rekenen op ons uniek en tijdloos interieuradvies.

Interieuradvies aan huis

Als interieurstylist geef ik u graag interieuradvies aan huis. Ik kom bij u langs en laat mijn inspiratie de vrije loop. Niet voordat ik naar u geluisterd heb. Wat stoort er u momenteel aan uw ruimte? Wat zou u veranderd willen zien? In wat voor interieur voelt u zich thuis? Welke vormen geven u een goed gevoel? Vanuit uw persoonlijkheid en eigen voorkeuren, ontwerp ik een interieur dat helemaal bij u past.

Kleuradvies

Ik geef u graag kleuradvies. Welke kleuren brengen uw ruimte het best tot leven? En welke kleuren doen u opleven? Zachte tinten en aardekleuren geven een rustgevend en tijdloos gevoel. Maar evengoed is een accentmuur in een warm paars of zonnig oker een optie. Samen met u bekijk ik hoe we uw interieur in een nieuw licht kunnen plaatsen. Met de juiste kleuren voor de juiste stemming.

Meubelontwerp op maat

U hoeft niet altijd meteen al uw meubels eruit te gooien of een totaal andere weg in te slaan. Ik geef u graag advies over de aankoop van nieuwe meubels of ontwerp meubels op maat die u door een schrijnwerker laat maken. U vindt uw meubels nog altijd passen in uw interieur, maar wil graag een nieuwe boekenkast of een bijpassend extra meubel of nieuwe fauteuil? Samen bekijken we de stijl van uw interieur en ontwerp ik uw persoonlijk meubel helemaal op maat.

Advies over uw stoffen en materialen

Ook over uw raamdecoratie, gordijnen, de stoffen voor uw interieur, geef ik met veel passie en kennis persoonlijk advies. Een harmonieus geheel, daar zijn u en ik samen naar op zoek. Een echte interieurstyling met raad over de indeling, de kleuren, de stijl en de aankleding van uw interieur, dat krijgt u van mij.

Meedenken over uw interieur

Ik herdenk uw ruimtes, ontwerp persoonlijke meubels en geef uw interieur een nieuwe look & feel. Van de kleur op uw muren, over het ontwerp van uw opbergmeubels, een haardmeubel, een bibliotheekkast of tv-meubel tot de keuze van de stoffen voor uw sofa en uw zithoek tot de raamaankleding. Ik kleed uw ruimte aan van vloer tot plafond, steeds met een unieke interieurstyling en een persoonlijke touch.

Persoonlijk interieuradvies op maat van uw interieur?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bij u thuis of in mijn studio.
Bel +32 486 61 65 68 of stuur mij een mail.