Peggy Franck: gepassioneerd
bezielster van Studio Franck

Gepassioneerd door interieurdesign

Al jarenlang ben ik gepassioneerd door interieurdesign. De appel valt niet ver van de boom want ik kom uit een familie van ambachtelijke meubelmakers. Die passie voor interieurontwerp werd alleen maar sterker tijdens mijn studie ‘Interieurontwerp’ aan de Thomas More Hogeschool in Mechelen.

Een interieur waar u zich helemaal in thuis voelt

Met Studio Franck wil ik u een interieur geven waarin u zich helemaal in thuis voelt, het interieur van uw dromen… Dat doe ik met een doordacht ontwerp dat helemaal is afgestemd op wie u bent. Ik ontzorg u gedurende het hele project. Samen kiezen we materialen, kleuren, verlichting, stoffen, … En ik neem ook de coördinatie van de werken op mij. Ontdek hier hoe ik tewerk ga.

Praktisch, ergonomisch en gebruiksvriendelijk

Studio Franck creëert interieurs waarin mensen kunnen uitstralen wie ze zijn. Interieurs waarin schoonheid en puurheid voorop staan. Een persoonlijk interieur dat tegelijk ook praktisch georganiseerd en gebruiksvriendelijk is.  En waarin ergonomisch comfort voorrang krijgt op alles.

Afstemmen op uw verwachtingen

Dat maakt dat ik steeds streef naar een uniek interieurontwerp. Ik ga op zoek naar een creatieve oplossing met oog voor detail én kwaliteit. Afstemmen op uw verwachtingen, budget en tijdsbestek is voor mij vanzelfsprekend.

Kleine en grote projecten

Voor zowel kleine als grote opdrachten bedenk ik unieke en verrassende concepten gebaseerd op mijn ervaring en inspiratie. En op uw eigen inbreng. Daarom zijn  persoonlijk contact en uitgebreide gesprekken voor mij zo belangrijk.

Strakke, tijdloze ontwerpen

Uiteraard heb ik – net als alle interieurontwerpers – een eigen, persoonlijke stijl. Mijn ontwerpen kenmerken zich door hun strak en tijdloos design. Tegelijk kies ik steevast voor warme materialen zoals hout. In combinatie met wat koelere zoals metaal en aluminium.

Voor particulieren en professionals

Ik werk met evenveel passie voor particulieren die hun interieur een nieuw elan willen geven als voor professionals die hun winkel, praktijk of horecazaak, … willen laten aankleden.

Een uniek interieurontwerp voor uw project?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.
Bel +32 486 61 65 68 of stuur mij een mail.