Hoe ik werk in 9 stappen

1. Kennismaken bij een kopje koffie

Ik leer u graag beter kennen. Een gesprek over u, uw project, uw dromen en uw wensen maakt al zoveel duidelijk. Daarom neem ik graag de tijd om u beter te leren kennen. Bij een tasje koffie, een glaasje fris, in mijn studio of bij u thuis of op uw bedrijf.

2. Opmeten en foto’s nemen

Ik kom alles opmeten en foto’s nemen van het interieur zoals het nu is. Dat is uiteraard nodig om alles perfect uit te tekenen en met de juiste afmetingen te werken.

3. Persoonlijk concept én budget

Ik bedenk voor u een persoonlijk concept en doe u een voorstel dat rekening houdt met uw budget. Ik maak een inschatting van de ontwerpkosten en de kosten van de realisatie.

4. We slaan de handen in elkaar!

U besluit met Studio Franck in zee te gaan? Fantastisch! We slaan de handen in elkaar en zijn helemaal klaar voor een boeiend traject op weg naar een nieuw, sfeervol interieur dat helemaal bij u past!

5. Voorontwerp samen bespreken

Studio Franck draait nu op volle toeren. Dag en nacht ben ik met uw interieurproject bezig. Ook als ik niet aan het werk ben, geeft een wandeling in de natuur, een tijdschrift dat ik lees, een foto die ik zie mij inspiratie voor uw interieur. Ik maak een eerste voorontwerp. Samen bespreken we dat ontwerp en schaven we bij, vanuit uw bemerkingen en ideeën.

6. Interieurontwerp klaar!

Na de nodige aanpassingen is uw interieurontwerp helemaal klaar. Ik maak de nodige technische tekeningen. Zo kunnen we prijzen aanvragen bij de verschillende aannemers.

7. De werken coördineren

Ik coördineer de werken, als u dat wilt en zorg ervoor dat alles tijdig afgewerkt geraakt en de nodige kwaliteit gehandhaafd wordt. Ik adviseer en begeleid tot uw interieur helemaal afgewerkt en genietensklaar is!

8. We kiezen samen de stoffen, kleuren, materialen

We kiezen – als u dat wilt – samen de materialen uit, de stoffen, de kleuren zodat alles perfect op elkaar afgestemd is. U kiest uw eigen vakmensen of u werkt samen met de partners van Studio Franck. Deze partners zijn stuk voor stuk rasechte vaklui die professionaliteit en vakkennis hoog in het vaandel dragen.

9. Met volle teugen genieten

U geniet met volle teugen van uw gloednieuwe interieur. A dream come true…

Uw interieur een completen make-over geven?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bij u thuis of in mijn studio.
Bel +32 486 61 65 68 of stuur mij een mail.