Interieurontwerp voor de horeca

Interieurontwerp op maat voor uw restaurant, bistro, B&B, brasserie, tearoom, …

  • Een uniek en sfeervol interieur laten ontwerpen voor uw restaurant?
  • Een origineel interieurontwerp voor uw gloednieuwe horecazaak?
  • Uw gasten ontvangen in een uitnodigend interieur?
  • Uw hotel, B&B, gastenverblijf een nieuwe look & feel geven?

Persoonlijk interieurontwerp voor uw horecazaak

Studio Franck werkt een volledig en uniek concept uit voor uw horecazaak. Of u nu uw hele interieur wilt laten (re)stylen of misschien enkel een toog wil laten ontwerpen, u bent bij Studio Franck aan het goede adres.

Ontwerp en realisatie van uw totaalproject

Uw totaalproject voor uw restaurant, café, brasserie, hotel, B&B kunt u met een gerust hart overlaten aan Studio Franck. De  volledige inrichting van uw zaak – van de meubels, de toog en de verlichting tot de tafels en stoelen, de muurbekleding en de raamdecoratie – nemen we graag op ons. Wilt u enkel interieuradvies naar keuze van materialen toe of aankleding van uw ruimte? Aan u de keuze. Bekijk hier alvast enkele projecten.

Uw huisstijl volledig uitgewerkt

In uw horecazaak wilt u uw huisstijl weerspiegeld zien. Het trekt klanten aan als alles op elkaar afgestemd is: het eten dat u serveert, het servies dat u gebruikt, het interieur waarin u klanten ontvangt. Ik adviseer u graag over de inrichting van uw horecazaak zodat u uw klanten een heuse totaalbeleving kunt aanbieden. Een interieur waarin uw gastvrijheid en culinaire talent helemaal tot hun recht komen.

Nieuw interieur voor uw horecazaak

Uw bestaande horecazaak is aan een nieuw interieur toe? Met de juiste inrichting, het creëren van een bepaalde sfeer, kunt u een nieuw cliënteel aantrekken. Van het ontwerp tot de realisatie geven wij u interieuradvies op maat van uw eigen zaak. We luisteren graag naar uw dromen en wensen en tekenen die uit in een ontwerp dat perfect aansluit bij de identiteit van uw horecazaak.

Voor elke horecazaak een gepersonaliseerde beleving

Een hippe broodjeszaak vraagt om een compleet andere interieurbenadering dan een eigentijdse bistro, een gezellige brasserie of een exclusief restaurant. Samen met u ga ik op zoek naar een functionele indeling, een passend kleurenpallet, een aangepaste verlichting en de juiste stoffen.

Heel wat ervaring in interieurinrichting voor de horeca

Met een familie die tientallen jaren tal van horecazaken ingericht heeft in België en daarbuiten kent Studio Franck de kneepjes van het vak. Van interieurontwerp voor prestigieuze hotels tot ontvangstruimtes, over een drankentoog, barkast en wijnrek, tot de volledige inrichting van restaurants, … Bij Studio Franck primeert een praktische vormgeving in combinatie met een unieke uitstraling en originele concepten.

Een uniek interieurontwerp voor uw horecazaak?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bij u in uw zaak of in mijn studio.
Bel +32 486 61 65 68 of stuur mij een mail.