Interieurontwerp voor
uw kantoor, winkel, praktijk, …

Interieurontwerp op maat voor uw winkel, kantoor, bedrijf, praktijk, …

  • Een nieuwe, sfeervolle inrichting voor uw winkel?
  • Een passend interieurontwerp voor uw praktijk?
  • Uw klanten ontvangen in een uitnodigend kantoor?
  • Uw bedrijf een nieuwe look & feel geven?

Persoonlijk interieurontwerp voor uw kantoor

Uw kantoor een aangename sfeer en professionele uitstraling geven. Daar droomt u van? U en uw medewerkers brengen heel wat tijd door op kantoor. En u ontvangt er ook uw klanten. Een aangepaste werkomgeving en een stijlvol interieur geven uw kantoor het nodige cachet. Ook uw medewerkers vinden het zoveel fijner in een aangename werkomgeving. Zo presteren ze ook beter.

Kantoorinrichting op maat

Daarom ontwerpt Studio Franck graag een heel eigen interieur voor uw kantoor of  bedrijf. De interieurinrichting stemmen we af op de eigenheid van uw onderneming, uw visie en uw identiteit. We houden steeds rekening met gebruiksvriendelijkheid, ergonomie en functionaliteit van het ontwerp.

Op maat van uw wensen en budget

Op maat van uw wensen en budget zorgen we voor uw kantoorinrichting. U kiest voor meubels die we op maat ontwerpen of we helpen u met het uitkiezen van geschikt kantoormeubilair bij gespecialiseerde partners.

Winkelinrichting

Met het interieur van uw winkel als blikvanger kunt u heel wat klanten aantrekken. Ik werk voor u een verrassende winkelinrichting uit, een eigentijds interieurconcept dat helemaal in lijn ligt met uw verwachtingen. Samen bekijken we wat u met uw winkel wil uitstralen en hoe we dat met een passende interieurinrichting bereiken.

Winkelinrichting van a tot z

We vertrekken compleet vanaf nul of frissen uw bestaande inrichting helemaal op. Ik help u met gericht interieuradvies over het meubilair, de aankleding, de verlichting, de stoffen, … Zo krijgt uw winkel de look & feel die bij uw concept past. Functionaliteit en onderhoudsvriendelijkheid staan daarbij hoog op de agenda.

Interieurinrichting van uw praktijk

Ook als kinesist, arts, tandarts, advocaat, notaris, … wilt u graag uw patiënten en cliënten in een aangename omgeving ontvangen. Een eigentijdse inrichting met warme materialen geven uw praktijk een professionele uitstraling. Uw klanten voelen zich op hun gemak in een sfeervolle omgeving. Ik help u graag met een de persoonlijke en exclusieve interieurinrichting van uw praktijk. Aangepast aan uw activiteiten, met oog voor gebruiksvriendelijkheid en ergonomie en gericht op duurzaamheid en kwaliteit.

Een uniek interieurontwerp voor uw kantoor, winkel, praktijk?
Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek. Bij u in uw zaak of in mijn studio.
Bel +32 486 61 65 68 of stuur mij een mail.